Guide til ikke-arrangerende som skal arrangere

Hei! Så gøy at du skal arrangere noe på Samfundet. Her følger en guide på hva du som arrangør på gjøre i forkant av arrangementsdagen, hvordan du skal drifte arrangementet ditt på selve dagen, og hva som skal gjøres etterpå. Vertskapet skal hjelpe til med dette, og er det noe spørsmål er det bare å sende en mail til vertskapet-arrangement@samfundet.no.

Booke rom

Hvis du ikke har booket rom til arrangementet ditt må du gjøre dette. Finn deg et ledig rom ved å sjekke i kjøreplanen til Samfundet. Merk deg kapasiteten i de ulike lokalene. Book rommet ved å sende en mail til styret-rom@samfundet.no med informasjon om hvilket rom, hvor lenge det skal bookes, hva det skal brukes til, og hvem som er kontaktperson for bruken av rommet den dagen. Husk å sette av nok tid til rigg av teknisk utstyr, Regi og FK trenger henholdsvis to timer hver til rigg, så rommet må være booket i minst 6 timer før arrangementsstart. De siste timene er til lydprøver, pause og spising for teknikerne.

Hvis gjengen din trenger omkledningsplass eller et sted å vente før konsert bør nærliggende lokaler også bookes. Husk på kapasiteten her. Disse rommene må også sprites over når dere er ferdige.

Anmodnigner i forkant

Hvis du skal ha hjelp av andre gjenger på huset for å få gjennomført arrangementet ditt må disse få varsel i god tid. Her følger kontaktinformasjon og anmodningsfrister:

Hva må være klart til selve arrangementsdagen

Gratulerer, hvis du har anmodet og informert om det som skal informeres om og anmodes til, er det nå bare å gjøre seg klar for arrangementsdagen. På selve dagen er det din gjeng som er arrangør og må stille med alt av man-power. På selve dagen trengs følgende:

En mer detaljert beskrivelse av hva som skal gjøres på selve dagen finner du her.

Lenker: Start

Mail: vertskapet@samfundet.no | Telefon: 992 15 960 | Sist endret: 2020-11-02 21:10 | Revisjon: 20 (historie, blame) | Totalt: 39 kB | Rediger